EETHUIS TAKSIM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 728 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Eethuis Taksim. Meer weten? Ontdek meer

8 jul 2024 om 19:36 Eten was heel lekker
30 jun 2024 om 19:35 Ik vond het wel jammer dat bij bezorging er tegen ons gezegd werd ' dat het te ver was om te leveren ' , afstand van Riemst tot Tongeren ( Lauw ) . Voor de rest het eten is lekker.
30 jun 2024 om 9:52 Pizza's besteld en was weer super lekker
28 jun 2024 om 21:24 Heel lekker vlees bakjes gehad de bezorger was heel vriendelijk
21 jun 2024 om 20:35 Pizza Hawaï besteld met extra ananas. Geen extra ananas maar ansjovis geleverd op de pizza en dat op een Hawaï.
17 jun 2024 om 12:46 I ordered understanding 20-40 min wait time. I was then updated that my order would be delivered at 21.10... over 90 mins after ordering. I have to say the food was hot and very very good when it did eventually arrive.
17 jun 2024 om 8:30 Spijtig genoeg hebben we 90min moeten wachten op 2 kebabs, waar ze zich wel voor verontschuldigd hebben, was het niet dat beide kebabs ook nog eens totaal verkeerd waren. Helaas na zo lang wachten was de fut om te klagen ook gewoon op..
16 jun 2024 om 18:40 Niet meer via take away bestellen anders komen er kosten bij maar het eten was lekker
8 jun 2024 om 20:30 Die bezorger is echt een strijder. 5x gebeld en gewacht op ons, alleen kwam de telefoon niet door omdat ik per ongeluk onbekende nummers op stil had zitten. SO naar die bezorger, love man bro
23 mei 2024 om 21:01 The food was very good. Only issue was I ordered frites biefstuk so I expected chunks of beef....what arrived was basically Sharma....from beef maybe but definately not beef 'stuks'. That could have been described better as was very misleading
18 mei 2024 om 19:11 Broodje was verbrand. Vlees te hard gebakken. Wel snelle levering
16 mei 2024 om 16:02 iets anders besteld dan gewoonlijk, en het was wederom superheerlijk, warm afgeleverd, en perfect op tijd.